ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΝΑΣ

Το φαγητό της μαμάς έρχεται στην πόρτα σας…

Posted in - News on July 22nd 2015 magirefta at manas kouzina kouzina

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε…  Το Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα στέλνει τα φαγητά του στο χώρο σας! Αν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να παραγγείλετε το φρέσκο μαγειρεμένο μεσημεριανό σας ή απογευματινό σας γεύμα από το Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα. 

Τα αυθεντικά ελληνικά μαγειρέματα μπορείτε να τα απολαύσετε στο σπίτι ή την εργασία σας με ένα και μόνο τηλέφωνο, απ’ ευθείας από την ανοικτή μας κουζίνα. Οι διανομές μας καλύπτουν όλο το εμπορικό τρίγωνο των Αθηνών (ομόνοια, σύνταγμα, μοναστηράκι) αλλά και τις περιοχές Κολωνάκι, Θησείο, Κουμουνδούρου και το φαγητό φτάνει στην πόρτα σας σε λίγα λεπτά φρέσκο όπως σαν να σάς το σερβίραμε στον χώρο μας.

savory pitas for delivery

manas kouzina kouzina

Στο μεσημεριανό μας μενού θα βρείτε φαγητά κατσαρόλας και φούρνου,  παραδοσιακά, τοπικά πιάτα από όλη την Ελλάδα, όπως και χωριάτικα στη γάστρα αλλά και μοναστηριακά στο νταβά. Το μενού μας ανανεώνεται κάθε εβδομάδα αλλά και καθημερινά ένας μέρος του μενού ανανεώνεται με διαφορετικές συνταγές. Βρείτε τα καθημερινά μενού στο site του Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα manaskouzinakouzina.gr και δώστε μας την παραγγελία σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 με 18:00 ή στα Delivery Sites: deliveras.gr και e-food.gr.

manas delivery dessert

Μπορείτε ακόμα να συνοδεύσετε το γεύμα σας με φρέσκιες ελληνικές σαλάτες λαχανικών, χωριάτικη ή όσπρια ή ζυμαρικών, με σπιτικές πίτες παραγωγής μας και φυσικά φρέσκο χωριάτικο ψωμί ζυμωτό με προζύμη και μίξη δύο αλευριών, λευκού και μαύρου. Γλυκά ταψιού επίσης παραγωγής μας, ελληνικά αναψυκτικά και ελληνικές μπύρες μικρο-ζυθοποιίας από όλη την Ελλάδα και να γνωρίζεται ότι τα πάντα στο Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα είναι ελληνικότατα, αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.

Αν πάλι βρίσκεστε στην περιοχή μας και δεν έχετε χρόνο να κάτσετε, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας να απολαύσετε το γεύμα σας, μπορείτε να πάρετε το φαγητό σας take away και να το απολαύσετε με την ησυχία σας στο χώρο σας.

Με ένα τηλεφώνημα στο: 210 3252335 ή 210 3235593 θα σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε, παραγγελία για έξω, κράτηση τραπεζιού, οργάνωση επαγγελματικού ή κοινωνικού γεύματος, άλλες πληροφορίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:00 με 18:00

deliveras.gr

e-food.gr