ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΝΑΣ

ΤΟ ΜΑΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Posted in - News on April 6th 2016 ΤΟ ΜΑΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΤΟ ΜΑΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΣ…

Το Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα απέσπασε τη σημαντικότερη διάκριση για εστιατόριο ελληνικής κουζίνας. Το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού μας αξιολόγησε και μας απένειμε το σήμα «Ποιότητας Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας».

Authentic Greek Cuisine Award
Μια αξιολόγηση που διακρίνει την ποιότητα και την ελληνικότητα των πρώτων υλών του φαγητού μας καθώς και των υπόλοιπων προϊόντων που σερβίρονται, την αυθεντικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, τις συνθήκες παρασκευής και υγιεινής του εστιατορίου και τη σταθερή στήριξη των Ελλήνων παραγωγών, από τα τοπικά προϊόντα και προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) μέχρι τα ποτά, όπως τις μπύρες ελληνικής μικρό-ζυθοποιίας, τα κρασιά και τα αποστάγματα αξιόλογων μικρών και μεσαίων παραγωγών καθώς και τα ελληνικά αναψυκτικά.


Η επιβράβευση αυτή μας τιμά ιδιαιτέρως και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους αγαπητούς Έλληνες και ξένους πελάτες μας την απόλυτη εμπειρία της αυθεντικής ελληνικής γαστρονομίας με κλασικά και τοπικά πιάτα μαγειρευτών και βραδινών μεζέδων αλά καρτ από όλη την Ελλάδα.