ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΝΑΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού “Μια μαμά καλή μαγείρισσα”

Posted in - News on February 1st 2016 Fisilani_ioanna2

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας που ξεκίνησε το Νοέμβριο, με αφορμή την επέτειο των 2 χρόνων του Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα, ολοκληρώθηκε και η ψηφοφορία έκλεισε την 31η Ιανουαρίου 2016 στις 00.00 τα μεσάνυκτα.

Νικητές του διαγωνισμού είναι:

  1. Ιωάννα Φυσιλάνη, με τη φωτογραφία της γιαγιάς Ιωάννας από την Πάρο, συγκέντρωσε 794 Like από Facebook και Instagram, κερδίζοντας τη πρώτη θέση και τρία πλήρη γεύματα των 4ων ατόμων.

facebook 2

  1. Σοφία Ράπτη, με τη φωτογραφία της μαμάς Ζωής από την Αθήνα, συγκέντρωσε 540 Like από Facebook και Instagram, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση και δυο πλήρη γεύματα των 4ων ατόμων.

facebook 3

  1. Μαριάννα Κατερέλου, με τη φωτογραφία της μαμάς Καίτης από την Αθήνα, συγκέντρωσε 54 Like από Facebook και Instagram, κερδίζοντας την τρίτη θέση και ένα πλήρες γεύμα των 4ων ατόμων.

facebook 1

Και στην έξτρα κατηγορία των μονών φωτογραφιών:

  1. Βασίλης Συνοδινός, με τη φωτογραφία της γιαγιάς Όλγας από το Μεσολόγγι, συγκέντρωσε 195 Like από Facebook και Instagram, κερδίζοντας την τέταρτη θέση και ένα πλήρες γεύμα των 4ων ατόμων.

contest runner up

Από τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, καθώς και στους πάνω από 1.800 φίλες και φίλους που ψήφισαν.

Συγχαρητήρια στους νικητές!