ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ.....ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ.....ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

Η ίδια φιλοσοφία και στα ποτά που σερβίρουμε. Αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα σε όλα μας τα είδη. Εκτός από τα ελληνικά αναψυκτικά, σερβίρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικότατες μπύρες μικροζυθοποιίας. Συνολικά 15 ετικέτες μπύρας, που περιλαμβάνουν όλα τα είδη μπύρας, ξανθές, pilsner, fays, κόκκινες, μαύρες, φρέσκιες, απαστερείωτες, εμφιαλωμένες και draft.

 

Τα κρασιά μας αριθμούν επίσης 17 ετικέτες, ελληνικής παραγωγής από μικρούς και μεσαίους οινοπαραγωγούς. Επιλεγμένα από διαφορετικές γεωγραφικές περιφέρειες και ποιοτικά δοκιμασμένα λευκά, κόκκινα και ροζέ για να ταιριάζουν σε όλους τους ουρανίσκους.

 

Στα Ούζα και στα Τσίπουρα οι 11 επιλεγμένες ετικέτες μας βρίσκονται ποιοτικά ανάμεσα στα περισσότερο δημοφιλή αλλά και σε αυτά που κυκλοφορούν μόνο για λίγους, απαιτητικούς στην πόση των αποσταγμάτων. Μονής ή διπλής διύλισης, με ή χωρίς γλυκάνισο, όλα θα τα βρείτε εδώ, όπως και κρητική ρακή και ψημένο ρακόμελο. 

 

Η πόση στο Μάνας Κουζίνα γίνεται μια εμπειρία γευσιγνωσίας 17 εξαιρετικών ετικετών κρασιών από μικρούς και μεσαίους παραγωγούς διαφόρων περιοχών, μπύρας μικροζυθοποιίας με 15 ετικέτες από όλη την Ελλάδα και 11 ετικέτες σε αποστάγματα περιορισμένης διανομής, αλλά τα καλύτερα των μικρών μονάδων παραγωγής από διάφορες τοποθεσίες.